Logi sisse
4.6
2017-01-27

Valmistuge oma pühapäevaseks grillipeoks!

Olete suurepärane grillija! Aga kuidas saada veel paremaks?

Ben Tish, Ühendkuningriigi restorani Salt Yard Group peakokk, jagab teiega kuumi näpunäiteid, kuidas suvel grillimisest viimast võtta!

Esimene näpunäide: kumb on parem, kas süsi või brikett?

Võrreldes briketiga jääb lehtpuusöega grillides toidule parem maitse, sest süsi ei sisalda kemikaale ega sideaineid, mis muudaksid või varjaksid toidu maitset. Tihti müüakse poodides imporditud sütt. Et sütt lihtsamini transportida ja et see teel olles ei puruneks, surutakse see kokku. Mina soovitan kasutada kohalikku sütt, mis on palju kergem ja ka põleb paremini. Õuna-, sarapuu ja tammepuu söed annavad toidule eri maitse.

Teine näpunäide: kui palju varem peaks söed süütama?

Enne küpsetamise alustamist on hea lasta sütel 25–30 minutit põleda. Seejärel tuleb oodata, kuni söed on muutunud tuhkhalliks ega põle enam leegiga.

Kolmas näpunäide: milliseid puulaaste peaks kasutama, et saavutada klassikaline suitsumaitse?

See oleneb tegelikult toidust, mida grillite. Kui aga soovite midagi suitsust ja Mehhiko-pärast, siis proovige mesquite’i-puulaaste.

Neljas näpunäide: kas te eelistate söe- või gaasigrilli?

Toidu maitse puhul mängib see valik suurt rolli. Gaasigrilliga ei saavuta seda suitsust grillimaitset, mida saab vaid söe ja puiduga. Muidugi küpseb toit gaasigrilliga ühtlaselt ja sellega on mugav õues grillida. Minu jaoks kaob aga niimoodi õues grillimise mõte ära!

Kasutades EshopWedropi kodulehte, aktsepteerid sa küpsiseid, mida on kirjeldatud meie küpsisepoliitikas. Read more

BLACK FRIDAY 2024
BLACK FRIDAY 2024
Palun oota, kuni me kinnitame sinu poolt valitud postkoodi